Short News: Hutspot Cup 2024 in Leiden

Laat onderaan je reactie achter!

Op zaterdag 5 oktober reden Lindy, Cato, Celine, Maud en Isis voor DKIJV de Hutspot Cup in Leiden.

De meisjes junior F reden samen met de jongens junior F een kwart finale, halve finale en finale over 222 m (2 rondjes). Lindy finishte in een mooi pr als 5e in de B-finale, waarmee zij bij de meisjes junior F 2e werd in het eindklassement. Cato reed in de A-finale naar een mooie 3e plek, en behaalde daarmee de 1ste plaats bij de meisjes Junior F.

Celine en Maud reden bij de meisjes junior E een kwartfinale, halve finale en finale over 333 m. Celine stond pas voor de tweede keer op het ijs dit seizoen en reed naar een 4e plaats in de C-finale en werd daarmee 14de. Maud wist door snelle starts, gevolgd door sterke races al haar ritten te winnen en werd 1ste bij de meisjes junior E in het eindklassement.

Isis stond ook pas enkele keren op het ijs dit seizoen. In een sterk deelnemersveld met 36 rijdsters bij de meisjes junior D reed zij als eerstejaars junior D 4 keer een 500 m. In de D-finale wist zij haar tweede plek mooi te verdedigen en werd daarmee 17de in het eindklassement.  

De dag werd afgesloten met een relay over 2000 m. DKIJV reed met Cato, Celine, Maud en Isis naar een 3e plaats in hun heat en werden daarmee 5e bij de meisjes. Lindy reed als gastrijdster mee bij een mixed team van HVHW.

De volgende wedstrijd voor de shorttrack pupillen is de 1e regio competitie wedstrijd in Dordrecht op 9 november

Uw verslaggever,
Nicoline van der Vaart


Laat een reactie achter