Short News: Lara van Ruijven memorial 2024

Laat onderaan je reactie achter!

Afgelopen weekend was de Lara van Ruijven memorial in Den Haag. Een (internationale) shorttrack wedstrijd ter nagedachtenis van Lara van Ruijven, een shorttrackster die op jonge leeftijd is overleden. Het was een vol programma en deden veel leden mee van DKIJV.

De allerjongste Cato en Lindy (junior F) hebben op alle 3 de afstanden een PR gereden. Beide dames kwamen op het podium. Cato een plaats 1 en Lindy op 2!

Bij de junior E reed Maud mee. Maud reed een PR op de 222m en dat was gelijk een clubrecord met een tijd van 25.993! Gefeliciteerd. Maud had alle afstanden gewonnen dus dat werd een 1e plaats in het eindklassement.

Bij de junior D reden Isis en Dieuwertje mee. Voor Isis een Pr op de 1000m en voor Dieuwertje op alle afstanden zelfs een Pr! Het was een sterk deelnemersveld en jullie hebben het heel goed gedaan.

Bij de Junior C kwam Lotte in actie. Zowel op de 1000 als de 1500m reed zij een Pr. De 1500m was voor haar de eerste keer. Dat is best een lange afstand. De 2e keer haalde zij er gelijk 7 sec vanaf. Knap hoor!

En dan de GTC rijders van DKIJV. Oskar en Bjarne (junior C). Ook voor Bjarne 2 Pr’s op de 1000 en 1500m. Hij stond 2x in de A finale. Ook voor Oskar een Pr op de 1500m. Bjarne werd knap 5e en Oskar 13e in het eindklassement.

De GTC dames (junior B) hebben het alle 4 heel goed gedaan. Tamar kwam 3x in de A-finale en werd 3x 2e. Dat betekende ook in het eindklassement een 2e plaats. Nina kwam ook 3x in de A-finale. Zij werd in het eindklassement 3e. Voor haar ook een Pr op de 500m. Ook Lisa stond 3x in de A-finale. Voor haar een Pr op de 500m en een 4e plaats in het eindklassement. Louisa stond 3x in de B-finale en eindigde op een 7e plaats.

Als laatste hebben we Stian (junior B) nog, die tegenwoordig traint bij het KTT. Ook hij stond 3x in de A-finale. Hij kreeg bij de prijsuitreiking een zilveren medaille!

De relay;
Bij de allerjongsten reden Cato, Lindy, Maud en Lauren (uit Breda) in 1 team. Zij kwamen als 3e over de streep.

Ook Isis, Lotte, Oskar en Bjarne waren een team. Geen snelste tijd maar wel goed (uit) gereden! Bij de ouderen waren Lisa, Tamar, Nina en Stian het DKIJV team.  Zij lieten strakke wissels zien en werden mede hierdoor 2e!  Helaas een teleurstelling dat er geen uitreiking was voor de relay maar zij verdienen des te meer een vermelding namens DKIJV.

De volgende wedstrijd is de Hutspotcup in Leiden op 5 oktober!

Groetjes Ester den Hertog


Laat een reactie achter